Escudelleta d’estiu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les patates i les cebes.
Rentem els carbassons i els traiem el mànec, no cal que els pelem.
Ho tallem tot a dauets i ho posem a bullir amb l’aigua i sal.
Al cap de 30 minuts, hi afegim l’arròs i ho coem tot junt 20 minuts.
Al acabar, la deixem reposar perquè quedi a temperatura ambient, no es posa a la nevera.
Per refrescar més l’escudella, hi posem una branca de menta fresca.
Ja es pot servir, amb un raig d’oli per sobre (opcional:pebre negre mòlt).

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se