Pastís de carn multicolor

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Talla el pa en cubs petits, afegeix a la llet i deixar en remull. Talla finament, la meitat de les pastanagues, l'api i el porro.
Fregeix breument en mantega, la ceba, l'all i el julivert, condimenta amb sal i pebre, posa en un bol i deixar refredar.
Posa la carn picada, el pa ben espremut, els ous i les verdures, en un bol, barreja i assaona bé amb sal i pebre.
Amb la massa forma una barra, gira en el pa ratllat i daura, per tots costats, en oli ben calent.
Col·loca el pastís de carn a la safata de forn.
Talla, ben petites, la resta de verdures i junt amb el romaní, la salsa fosca, el vi de oporto, i el vi negre, agrega a la safata, per coure amb el pastís de carn.
Enforna en el forn, preescalfat a 200 graus, i cou durant aproximadament 1 hora.
Treu la carn rostida, retira el romaní i tritura la salsa amb les verdures, amb el mesclador Turmix.
Assaona al gust, abans de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se