Llom amb llet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Picada:

Elaboració

Una peça de llom sencera, es talla com si fos un llibre,es salpebre al mig de cada full, si posa una culleradeta de picada. Es lliga bé, es sella en una paella o cassola,i es guarda.
Es sofregeix la ceba ben fina,una cullerada de la picada anterior,un raig del vi bo.
Si posa la llet, la sal,quan bulli si posa el llom fins a coure,uns deu minuts abans, si posen els xampinyons laminats.
Quan esta fred, es talla a daus.
Es serveix calent.

1h

Notes

Es pot acompanyar de patates fregides, alberginies arrebossades o carbassó


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se