Llom amb llet
Ingredients
- Una peça de llom de 1kg o 1kg i mig sencera
- 1l. de llet
- 1ceba grossa
- Vi blanc bó o conyac
- 1/2 kg de xampinyons
- Sal i pebre
Picada:
- Ametlles i avellanes torrades
- Galetes maries
- Canyella en pols
Elaboració
Una peça de llom sencera, es talla com si fos un llibre,es salpebre al mig de cada full, si posa una culleradeta de picada. Es lliga bé, es sella en una paella o cassola,i es guarda.
Es sofregeix la ceba ben fina,una cullerada de la picada anterior,un raig del vi bo.
Si posa la llet, la sal,quan bulli si posa el llom fins a coure,uns deu minuts abans, si posen els xampinyons laminats.
Quan esta fred, es talla a daus.
Es serveix calent.
Notes
Es pot acompanyar de patates fregides, alberginies arrebossades o carbassó
Comparteix aquesta recepta: