Escudella i carn d'olla

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posem en una olla l’aigua, quan bull , hi posem la gallina, el peu de porc en dues meitats, l’orella de porc, el pernil , els ossos d’espinada, l’os de vedella del genoll i el conill de vedella. Quan arrenca el bull i anem traient l’espuma que es forma a sobre. Hi tirem els cigrons (que hem tingut remull el dia anterior). Deixem coure 90 minuts.
Hi afegim la verdura (menys la col i les patates), el pollastre i les pilotes. Deixem bullir tapat , 90 minuts més.
Hi tirem la col, les patates i la botifarra negra. Deixem coure 30 minuts.
Bullim els galets amb l’escudella.
Per fer la pilota: 200 gr de cansalada del coll, 200 gr de vedella picada, 2 dents d’all, julivert, 80 gr de molla de pa, 2 ous, 6 gr de sal, 1,5 gr de pebre negre.
Treballem bé la carn amb les mans i ho lliguem amb el pa remullat ben escurregut i els ous.

4h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se