Xampinyons gratinats farcits de formatge gorgonzola

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Rentar els xampinyons i buidar-los. Tallar-ne el peu a la brunesa.
Tallar la ceba i l'all a la brunesa.
Fregir la ceba i l'all amb oli i una petita nou de mantega.
Quan la ceba comenci a transparentar afegir els xampinyons tallats.
Quan hagin tret el suc afegir el formatge gorgonzola.
Mentrestant, hem posat els barrets dels xampinyons amb una mica d'oli al forn perquè es coguin.
Retirem els barrets del forn, els farcim del preparat anterior i, hi afegim una mica de formatge per gratinar.
Ho enfornem de nou en mode gratinat i retirem quan estiguin fets.

30min

Notes

Ha quedat maco que el farcit no sobresortís del barret. En principi semblava estar a punt de menjar una mini hamburguesa amb formatge gratinat a sobre. El punt de sorpresa sempre és diverit


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se