Xampinyons gratinats farcits de formatge gorgonzola
Categoria:
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Xampinyons quan més grans millor
- Ceba i all
- Formatge gorgonzola
- Formatge per gratinar (he fet servir mozzarella)
- Mantega
- Oli, sal i pebre
Elaboració
Rentar els xampinyons i buidar-los. Tallar-ne el peu a la brunesa.
Tallar la ceba i l'all a la brunesa.
Fregir la ceba i l'all amb oli i una petita nou de mantega.
Quan la ceba comenci a transparentar afegir els xampinyons tallats.
Quan hagin tret el suc afegir el formatge gorgonzola.
Mentrestant, hem posat els barrets dels xampinyons amb una mica d'oli al forn perquè es coguin.
Retirem els barrets del forn, els farcim del preparat anterior i, hi afegim una mica de formatge per gratinar.
Ho enfornem de nou en mode gratinat i retirem quan estiguin fets.
Notes
Ha quedat maco que el farcit no sobresortís del barret. En principi semblava estar a punt de menjar una mini hamburguesa amb formatge gratinat a sobre. El punt de sorpresa sempre és diverit
Comparteix aquesta recepta: