Xampinyons gratinats farcits de formatge gorgonzola

Ingredients

  • Xampinyons quan més grans millor
  • Ceba i all
  • Formatge gorgonzola
  • Formatge per gratinar (he fet servir mozzarella)
  • Mantega
  • Oli, sal i pebre

Elaboració

Rentar els xampinyons i buidar-los. Tallar-ne el peu a la brunesa.
Tallar la ceba i l'all a la brunesa.
Fregir la ceba i l'all amb oli i una petita nou de mantega.
Quan la ceba comenci a transparentar afegir els xampinyons tallats.
Quan hagin tret el suc afegir el formatge gorgonzola.
Mentrestant, hem posat els barrets dels xampinyons amb una mica d'oli al forn perquè es coguin.
Retirem els barrets del forn, els farcim del preparat anterior i, hi afegim una mica de formatge per gratinar.
Ho enfornem de nou en mode gratinat i retirem quan estiguin fets.

30min

Notes

Ha quedat maco que el farcit no sobresortís del barret. En principi semblava estar a punt de menjar una mini hamburguesa amb formatge gratinat a sobre. El punt de sorpresa sempre és diverit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3102 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: