Xampinyons gratinats farcits de formatge gorgonzola

Ingredients

  • Xampinyons quan més grans millor
  • ceba i all
  • formatge gorgonzola
  • formatge per gratinar (he fet servir mozzarella)
  • mantega
  • Oli, sal i pebre

Elaboració

Rentar els xampinyons i buidar. Tallar el peu a la brunesa
Tallar la ceba i l'all a la brunesa
Fregir amb oli i una petita nou de mantega
Quan la ceba comenci a transparentar afegir els xampinyons tallats
Quan hagin tret el suc afegir el formatge gorgonzola
Mentrestant hem posat els barrets al forn per a que es coguin amb una mica d'oli.
Retirem els barrets del forn, els farcim del preparat anterior i hi afegim una mica de formatge per gratinar.
Ho enfornem de nou en mode gratinat i retirem quan estiguin fets

30min

Notes

Ha quedat maco que el farcit no sobresortís del barret. En principi semblava estar a punt de menjar una mini hamburguesa amb formatge gratinat a sobre. El punt de sorpresa sempre és diverit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1201 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!