Niu de castanyes amb ou de carabassa i salses de moniato

Ingredients

Pure de castanyes:

  • Castanyes
  • Mantega

Crema de moniato blanc:

  • 1/4 de moniato blanc
  • Llet

Crema de moniato taronja:

  • 1/4 de moniato taronja
  • Llet

Ou de carabassa:

  • 1/2 ceba
  • 1/2 porro (la part blanca)
  • 1 carabassa del rabequet
  • 1 all ciselé (a làmines verticals i horitzontals, similar a la brunesa)
  • 2 ous (per fer servir les closques)
  • 1 full de gelatina per 2 ous
  • 500cc de brou de pollastre

Elaboració

Puré de castanyes:

Bullir les castanyes, escorrer-les i afegir-hi la mantega. Passar pel passa puré de forma que faci petits fils.

Crema de moniato:

Fer els moniatos al forn i agafar la part corresponent per barrejar amb la llet.
Posar al foc i passar pel turmix.

Ou de carabassa:

Posar la fulla de gelatina en remull
Sofregir la ceba tallada en cisellat, afegir la carabassa a daus sense pell ni llavors
Després d'uns minuts afegir el brou
Barrejar una part amb la gelatina
Buidar tres ous i afegir-hi la crema reservant-los a la nevera fins que quallin.
Muntar el plat

2h

Notes

La idea era celebrar la castanyada de forma diferent. He cercat diferents ingredients típics de la tardor de forma que es poguessin integrar en un plat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2048 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: