Entrant de melo amb anet o alfabrega
Ingredients
- 1/2 meló madur
- Alfàbrega, anet o ....
6 racions
Elaboració
Trinxar el melò amb el turmix.
Afegir l'herba aromàtica i tornar a picar deixant-ne trocets que es notin
Reservar a la nevera per servir ben fresc
5min
Notes
Segurament obtindrem el mateix resultat amb altres herbes aromàtiques fresques com la menta.
Caldrà fer-ne algunes variacions: afegir unes gotes de llimona o llima, una mica de cava o vermut blanc, un raig sifó, o el que us assembli. Ep! jo no ho posaria tot junt, que podria convertint-se en un aiguabarreig lamentable


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1096 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quim, no hi poses mai una mica d'aigua? Normalment em queda molt espesa, i si afegeixo oli finalment la pasta o l'amanida...
Quim!!! M'agraden molt les teves receptes, però que be que ens aniria alguna foto.. ni que sigui dels resultats ;)
Carme, Ha quallat perfectament i d'aspecte és fantàstic, però ha quedat una mica eixut, ha de ser així? Hi ha algun...
Felicitats per la recepta Pau és perfecte encara que difícil que quedi bé als profans - que no vol dir no aconseguir...