Sopa de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150g de camagrocs frescs
  • 500ml de brou vegetal
  • 1 ceba
  • 1 patata mitjana o dues de petites
  • 1 pastanaga
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • 200ml de crema de llet (opcional)

Elaboració

Posar a bullir el brou amb la patata, mitja ceba, i la pastanaga. Quan quasi estiguin fetes afegir 100g de camagrocs. Un cop les patates i la pastanaga estan toves reservar
Mentrestant fregir la resta de la ceba i els camagrocs que queden. Un cop fets reservar.
Abocar els bolets i la ceba al brou, triturar amb el «turmix».
En aquest moment, si aneu justs de colesterol, s'hi pot afegir la crema de llet.

30min

Notes

Reservar uns quants camagrocs macos – dels que tenen la cama taronja quasi florescent;) - per decorar el plat o bol.

No cal dir-ho, però si en comptes de 150g n'hi poseu 200 millor, si si són 300 millor que millor. Tot depèn de com hagi anat la caça...


Recepta de cuina de Sopa de bolets
per Jaume Jorba

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2165 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: