Risotto de bolets i llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Fem un sofregit amb l'all i la ceba.
Tot seguit hi afegim els bolets. Ho deixem coure.
Mentrestant pelem els llagostins. Guardem el cap i la cua.
Afegim l'arròs al sofregit i ho remenem una mica.
Ho mullem amb aigua bullint i hi afegim el coral del cap dels llagostins. Posem a punt de
sal.
Anem remenant periòdicament i si fa falta líquid hi afegim més aigua.
Acabarem el risotto afegint-hi la mantega i el formatge ratllat sense deixar de remenar.
L'arròs ha de quedar cremós. Rectifiquem de sal, pebre, mantega i formatge.
Muntarem el plat dins un motlle rodó, damunt hi posarem les cues dels llagostins saltats en
una paella de tefló i un raig d'oli amb herbes picades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se