Cassola de Mondongo

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Es bullan les tripes de xai i vedella sipose una mica de sal una fulla de llore i fulles d'apit i quan fa una hora que bullan a la olla apresió mes o meny estan fetes.
Es fa un sofregit de ceba i tomaquet i quan el sofregit està fet si posà la tripa de xai i vedella feta a troset i es remena tot junt a la cassola, mentres en una paella es posà al foc amb un raig d'oli els alls iuna llesca de pa i es freijeis quan està frejit es posa al morter i es pica toti quan està tot ven picat se li posa una mica d'agua, mentres passem la cassola al foc i seli afeixeisen els fasols i la picada i es deix uns deu minust que tot fasi xup xup,pasat els deu minuts si posan les botifarres de mondongó a la cassola que torni a fer xup xup tot junt, i de sis a vuit minuts mes i està lleste.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se