Macarrons amb coliflor i botifarra esparracada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Dels macarrons:

En una olla, hi posem una mica de sal , aigua i els macarrons. Quan bull, deixem coure un 10 minuts (en el paquet ve el temps de cocció). Els reservem.

De la coliflor:

Mentre es fan els macarrons, rentem la coliflor i la tallem a trossets petits. Posem en una olla aigua a bullir i un cop ha trencat el bull, hi tirem sal al gust i la coliflor tallada. La deixem bullint uns 10-12 minuts. Provem que estigui toveta. Si li falta, deixem coure uns minuts més. La reservem.

De la botifarra esparracada:

Posem una paella a escalfar. Tallem les cordes de les botifarres. Fem un tall longitudinal i profund a les botifarres i les esmiculem. Tirem un raig d'oli a la paella i fem les botifarres. Uns 5 minuts.

Per acabar el plat:

Barregem bé, els macarrons amb la coliflor i la botifarra esparracada, posem la barreja en una safata de forn i per sobre una mica de formatge ratllat i un raig d’oli d’oliva. Amb el forn, ja peescalfat, hi posem la safata a gratinar uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se