Calamars a la paella amb salsa de poma al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa de poma al cava:

4 racions

Elaboració

Per la salsa de poma al cava:

Pelem, rentem i tallem les pomes i les hortalisses en trossos mitjans.
Posem un raig d'oli a la paella i ho sofregim tot una mica.
Quan estigui daurat, hi afegim l'aigua i el brou i deixem reduir.
Quan hagi reduït, hi afegim la crema, el cava i salpebrem.
Ho deixem coure una mica més i ho triturem amb el túrmix.
Acabem de coure la salsa a foc lent perquè agafi consistència i apaguem el foc.
En total són uns 20 minuts.

Per els calamars i la picada:

Passem els calamars per aigua i deixem que s’eixugin.
Mentre, pelem i piquem l’all i el julivert.
Dins d’una paella, hi afegim dues cullerades d’oli i les escalfem a foc viu, quan està calent, hi posem els calamars i els deixem fer durant tres o quatre minuts. Els donem la volta i hi afegim els tentacles. Després de dos minuts ja podrem donar la volta als tentacles i en un minutet més ja podrem emplatar.
Per fer la picada, afegirem dues cullerades d’oli i l’all a dins la paella, ho escalfarem i després, dins un bol, ho mesclarem amb la llimona, el julivert i sal al gust. Ho batem i escampem per damunt dels calamars.

Per emplatar:

En un plat posem quatre calamars per persona amb la picada per sobre, una mica de varietat d’enciams i en un costat una mica se salsa de poma al cava.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se