Arròs amb llet i mango

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa l’arròs, amb la llet i la sal en un cassó.
Agrega, la meitat d'una beina de vainilla.
Cou l'arròs a foc molt suau, remenant de tant en tant, durant uns 20 minuts.
Treu la beina de vainilla i deixa que l'arròs es refredi.
Afegeix, l'extracta d'arç groc, per endolcir l’arròs, inclou el quark i barreja bé.
Pela la pell del mango, talla la carn des del nucli i tritura fins que quedi un puré ben fi.
Col·loca en capes alternes, en els gots per postres, l’arròs i la crema de mango.
Acaba amb puré de mango i reserva a la nevera fins al moment de servir.
Si no tens, extracta d’arç, pots endolcir l’arròs amb mango amb sucre morè.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se