Hamburguesa casolana de salmó, anet i poma amb xips de carxofa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem el tall de salmó i li traiem totes les espines i la pell. Amb un gavinet el piquem ben petit. El reservem.
Pelem la poma i la tallem a trossets molt petits allargats d'uns 2 mm. Piquem l'anet com la poma. En un bol, barregem molt bé, el salmó picat amb la poma i l'anet. Hi tirem un raig de suc de llimona i ho remenem molt bé. En un motlle per hamburgueses, hi posem la barreja que quedi ben compacta. La reservem.
Traiem les fulles menys tendres de la carxofa i la tallem a làmines verticals. Les enfarinem. En una paella, hi posem oli i quan està ben calent, fregim les làmines de carxofa, uns 5 minuts. Les posem sobre paper absorbent perquè no quedin olioses. Les reservem.
En una paella untada d'oli quan està calenta, hi posem l'hamburguesa de salmó i deixem coure 2 minuts per costat.
Ja podem emplatar i servir el plat.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se