Sopes d'all amb ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem l'aigua al foc amb les pastilles de caldo desfetes.
Tallem el pa a llesquetes ben primes. El pa pot ser de dos o tres dies anteriors.
Tallem els alls longitudinalment i després els tallem a làmines. Posem una paella al foc amb l'oli i fregim els alls .
Retirem els alls del foc perquè no es cremin i fregim el pa lleugerament, sense parar de remenar, només perque agafi el gust de l'oli de fregir els alls.
Tirem els alls fregits i el pa a dins de l'olla d'aigua calenta i deixem bullir durant 10 minuts. Quan el pa estigui estovat es remou amb les varilles per desfer-lo una mica.
Tirem els ous sencers dins la sopa i els removem amb les varilles. Han de quedar semidesfets. Ho deixem coure tot durant 10 minuts més.
Al moment de servir se li pot tirar formatge ratllat per sobre.

30min

Notes

Aquesta sopa és molt bona, sobretot per sopar. Et senta de meravella.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se