Bimi amb ou dur ratllat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem i trossegem el bimi. En una olla, hi posem aigua i una mica de sal. Quan bull, hi tirem el bimi i quan torna a bullir, deixem coure uns 3 minuts. Escorrem la verdura i hi tirem aigua freda per aturar la cocció. Tornem a escorrer bé. Ratllem un ou dur. En un plat, hi posem el bimi i per sobre l’ou dur ratllat amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra.

10min

Notes

Bimi, és una verdura fruit de la unió natural entre el bròquil i la col xinesa Kai-lan. Aquesta verdura és 100% comestible, des de la tija al floret. Bimi ha estat reconegut com una 'superverdura' a causa del seu alt contingut en nutrients essencials.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se