Canelons d'espàrrecs (2)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Canelons:

Beixamel:

4 racions

Elaboració

Canelons:

Cuina al vapor, per separat, els espàrrecs i les pastanagues en una cistella.
Reparteix els espàrrecs sobre 4 plaques de lasanya i sobre les restants, les pastanagues, enrotlla cada placa i col·loca cada caneló en el motlle untat amb mantega.

Salsa beixamel:

Fon la mantega. Afegeix la farina, cuina a foc lent, remenant constantment amb un batedor, durant uns 4 minuts, aboca la barreja de llet i aigua i remenant constantment, porta a ebullició, cuina a foc lent durant uns 5 a 10 minuts.
Reparteix la beixamel per sobre dels canelons i pel damunt de la salsa escampa el formatge ratllat.
Preescalfa el forn a 200 graus i cuina en el mixt del forn durant uns 20 a 25 minuts o fins que estiguin daurats per sobre.
Pots preparar els canelons amb 1 dia d'antelació, i coberts amb paper transparent de cuina, reserva a la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se