Bunyols de Bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol i una fregidora o paella normal.

Elaboració

Amb un bol posem el bacallà ben desfilat amb les mans, batem els ous com per fer truita els incorporem l'all i el julivert picat petit.
Incorporem la llet, barregem tot mol bé.
Posem la farina amb un colador i afegim el Royal, tamisem i afegim a poc a poc. Si veiem que la massa queda una mica clara afegir farina. Reposar a la nevera durant 1 hora com a mínim.
S'agafa dues culleres i anem fen petites porcions pera fregir, l'oli te que estar calent.Tindrem una safata preparada amb paper absorbent. Es poden acompanyar amb una bona amanida.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se