Bunyols de Bacallà

Ingredients

  • 400 grs de bacallà dessalat
  • 2 ous
  • 2 cullerades de farina
  • 2 cullerades de llet
  • All i julivert

4 racions

Utensilis

Un bol i una fregidora o paella normal.

Elaboració

Amb un bol posem el bacallà ben desfilat amb les mans, batem els ous com per fer truita els incorporem l'all i el julivert picat petit.
Incorporem la llet, barregem tot mol bé.
Posem la farina amb un colador i afegim el Royal, tamisem i afegim a poc a poc. Si veiem que la massa queda una mica clara afegir farina. Reposar a la nevera durant 1 hora com a mínim.
S'agafa dues culleres i anem fen petites porcions pera fregir, l'oli te que estar calent.Tindrem una safata preparada amb paper absorbent. Es poden acompanyar amb una bona amanida.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1055 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!