Bunyols de Bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grs de bacallà dessalat
- 2 ous
- 2 cullerades de farina
- 2 cullerades de llet
- All i julivert
4 racions
Utensilis
Un bol i una fregidora o paella normal.
Elaboració
Amb un bol posem el bacallà ben desfilat amb les mans, batem els ous com per fer truita els incorporem l'all i el julivert picat petit.
Incorporem la llet, barregem tot mol bé.
Posem la farina amb un colador i afegim el Royal, tamisem i afegim a poc a poc. Si veiem que la massa queda una mica clara afegir farina. Reposar a la nevera durant 1 hora com a mínim.
S'agafa dues culleres i anem fen petites porcions pera fregir, l'oli te que estar calent.Tindrem una safata preparada amb paper absorbent. Es poden acompanyar amb una bona amanida.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1342 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gracies es una recepta de la meva avia,tenia la FONDA DE CAL ROIG de Riba-roja d'Ebre.Enhorabona per la seva recepta.
Millor que sigui sec si no queda mol dolç, gracies per l'interès.
Voteu per la recepta de crema freda de melo, ens queda poc pera anar els primers.Gracies