Crema freda de melo al estil de la Pepa

Ingredients

  • Melo 1'5 Kg
  • 2 grans d'all
  • 2 pebrots vers
  • 2 iogurt naturals
  • 2 cogombres
  • La molla de 2 llesques de pa
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de vi blanc
  • 1 got d'aigua

4 racions

Elaboració

Agafem un recipient prou gran pera que introduir tots els ingredients.
Pelem al melo i els cogombres.
Posem la molla de pa amb aigua.
Barregem el melo, la molla de pa, els cogombres, grans d'all els pebrots vers, iogurt, sal, vinagre, oli d'oliva.
Introduïm a la nevera durant 2h, ha de estar ben fred.
Ho presentem amb boletes de melo.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3557 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Josefa Castellvi Baldira diu:
Voteu per la recepta de crema freda de melo, ens queda poc pera anar els primers.Gracies
Quim Lleonart diu:
Amiga Josefa, la felicito per la recepta d'aquesta crema de meló, però si va a les meves receptes, podrà veure una altre manera de fer la crema freda de meló que també l'hi pot ser interesant. Rebi una salutació. Quim Lleonart.
Josefa Castellvi Baldira diu:
Moltes gracies es una recepta de la meva avia,tenia la FONDA DE CAL ROIG de Riba-roja d'Ebre.Enhorabona per la seva recepta.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: