Licor de maduixes

Ingredients

  • 300gr maduixes
  • 300gr sucre
  • 300ml anís
  • Canyella al gust
  • Menta al gust

6 racions

Elaboració

Es passen per aigua les maduixes senceres, es treu la resta d'aigua. Es fan a trossets.
Agafem una botella amb la boca ampla, posem tots els ingredients dins remenem be que quedi tot ven incorporats. Reposar un mes amb un lloc que no li doni la llum.
Es cola, passat el tems.
Ja el podem consumir.

Notes

Es pot posar a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5669 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Anna rodriguez azara diu:
Perfa, l'anis ha de ser sec o dolç?
gràcies per endavant...
Josefa Castellvi Baldira diu:
Millor que sigui sec si no queda mol dolç, gracies per l'interès.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: