Licor de maduixes

Ingredients

  • 300gr maduixes
  • 300gr sucre
  • 300ml anís
  • Canyella al gust
  • Menta al gust

6 racions

Elaboració

Es passen per aigua les maduixes senceres, es treu la resta d'aigua. Es fan a trossets.
Agafem una botella amb la boca ampla, posem tots els ingredients dins remenem be que quedi tot ven incorporats. Reposar un mes amb un lloc que no li doni la llum.
Es cola, passat el tems.
Ja el podem consumir.

Notes

Es pot posar a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5612 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Anna rodriguez azara diu:
Perfa, l'anis ha de ser sec o dolç?
gràcies per endavant...
Josefa Castellvi Baldira diu:
Millor que sigui sec si no queda mol dolç, gracies per l'interès.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: