Licor de maduixes

Ingredients

  • 300gr maduixes
  • 300gr sucre
  • 300ml anís
  • Canyella al gust
  • Menta al gust

6 racions

Elaboració

Es passen per aigua les maduixes senceres, es treu la resta d'aigua. Es fan a trossets.
Agafem una botella amb la boca ampla, posem tots els ingredients dins remenem be que quedi tot ven incorporats. Reposar un mes amb un lloc que no li doni la llum.
Es cola, passat el tems.
Ja el podem consumir.

Notes

Es pot posar a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5402 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Anna rodriguez azara diu:
Perfa, l'anis ha de ser sec o dolç?
gràcies per endavant...
Josefa Castellvi Baldira diu:
Millor que sigui sec si no queda mol dolç, gracies per l'interès.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: