Conill estofat
Ingredients
- 1 conill de 1Kg
- 1 ceba gran
- 3 alls
- 2 fulles de llorer
- Rumini
- Pebre negre
- Copa de brandi
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 got d'aigua
- 1 pastilla de caldo
- 4 patates
- 100 gr de ceps
4 racions
Utensilis
Cassola de fang
Elaboració
Si voleu que el conill sigui tendre, deixar amb remull amb 50 gr de sal i aigua embotellada durant 1h.
Rentem be el conill i l'assequem be amb paper de cuina.
Agafem una cassola de fang i afegim l'oli, salpebrem lo conill, i el fregim fins que quedi daurat.
Afegim la ceba amb juliana, els alls amb un cop al mig sencers, lo llorer, el ruminí, el brandi.... i deixem que s'ha vapori l'alcohol.
Afegim l'aigua amb la pastilla de caldo deixem que bulli 20 minuts.
Passem per la paella els ceps.
Pelem les patates i les fem a daus, les afegim a la cassola juntament amb els ceps, fins que la patata estigui cuita.
Llest per servir.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2463 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gracies es una recepta de la meva avia,tenia la FONDA DE CAL ROIG de Riba-roja d'Ebre.Enhorabona per la seva recepta.
Millor que sigui sec si no queda mol dolç, gracies per l'interès.
Voteu per la recepta de crema freda de melo, ens queda poc pera anar els primers.Gracies