Troncs de carbasso marins
Ingredients
- 4 carbassons grans
- 1/4 de kg de gambes o llagostins pelats
- 1/4 de kg de filet de lluç net
- 2 vebetes tendres
- Formamatge semicurat de cabra
- Estrago
- Oli,sal i pebre blanc
Elaboració
Netegeu be els carbassons i traieu-los les dues putes.
Dividiu-los per la meitat,de manera que quedin
dos troncs cilindrics.Buideu-los amb una cullera petita,sense
treure'ls una de les bases.
Sofregiu en una paella amb oli d'oliva els trossets de
carbasso.Llavors afegiu-hi els filets de lluç tallats a
daus i seguidament les gambes pelades.Salpebreu tots els ingredients.
Col.loqueu en una safata pel forn els troncs de carbasso i farciu-los.
Poseu-hi per sobre formatge de cabra i gratineu-los.
Mentrestan,en una altra paella prepareu una salsa.
Sofregiu les cebetes ben picades,incorporeu-hi la farina,i sense deixar
de remenar,afegiu-hi el vi blanc,la sal i l'estrego.
Presenteu el plat amb dos troncs de carbasso per personas i acompanyats
amb una mica de salsa per sobre.
Comparteix aquesta recepta: