Puré de cigrons i fideus
Categoria:
Tipus de plat: Puré
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1k de cigrons cuits
- Una ceba
- Una fulla de llorer
- 8 cullerades de fideus grossos
- 1 ou
- Un raig de conyac
- Aigua
- Oli
- Sal
Elaboració
Posarem en una olla un raig d'oli, hi sofregirem la ceba tallada i el llorer, quan la ceba està tova hi tirarem el raig de conyac.
Quan s'hagi evaporat el conyac, hi tirem els cigrons cuits i ho cobrim amb l'aigua, i ho deixem bullir uns 10 minuts, ho passem pel passa pures o batedora i ho tornem a posar a l'olla, hi posem la sal i quan torni a bullir hi tirem els fideus i els deixem bullir, en quan estan cuits, batrem l'ou amb una forquilla i ho tirarem a l'olla remenant fort amb la forquilla i ens quedarà com a fils.
Tastarem de sal i ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: