Puré de cigrons i fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posarem en una olla un raig d'oli, hi sofregirem la ceba tallada i el llorer, quan la ceba està tova hi tirarem el raig de conyac.
Quan s'hagi evaporat el conyac, hi tirem els cigrons cuits i ho cobrim amb l'aigua, i ho deixem bullir uns 10 minuts, ho passem pel passa pures o batedora i ho tornem a posar a l'olla, hi posem la sal i quan torni a bullir hi tirem els fideus i els deixem bullir, en quan estan cuits, batrem l'ou amb una forquilla i ho tirarem a l'olla remenant fort amb la forquilla i ens quedarà com a fils.
Tastarem de sal i ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se