Puré de cigrons i fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1k de cigrons cuits
  • Una ceba
  • Una fulla de llorer
  • 8 cullerades de fideus grossos
  • 1 ou
  • Un raig de conyac
  • Aigua
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Posarem en una olla un raig d'oli, hi sofregirem la ceba tallada i el llorer, quan la ceba està tova hi tirarem el raig de conyac.
Quan s'hagi evaporat el conyac, hi tirem els cigrons cuits i ho cobrim amb l'aigua, i ho deixem bullir uns 10 minuts, ho passem pel passa pures o batedora i ho tornem a posar a l'olla, hi posem la sal i quan torni a bullir hi tirem els fideus i els deixem bullir, en quan estan cuits, batrem l'ou amb una forquilla i ho tirarem a l'olla remenant fort amb la forquilla i ens quedarà com a fils.
Tastarem de sal i ja es pot servir.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2498 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: