Porc senglar a la caçadora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Sofregir la carn, dins de l'olla exprés.
Afegir vi ranci i deixar que s'evapori.
Cobrir la carn d'aigua.
Tapar l'olla i deixar-ho coure 20 o 25 minuts des de que comença a bullir.
Tallar la ceba els alls i el julivert i fregir-ho tot en una cassola.
Triturar-ho tot afegint la llesca de pa i una mica de suc de coure la carn.
Posar a la cassola el que hem triturat i afegir la carn amb una mica de caldo i deixar-ho a foc lent uns 5 minuts.
Ja ho podem sevir.

45min

Notes

Es pot acompanyar amb patates xips.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se