Porc senglar a la caçadora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 kg de porc senglar.
  • 2 cebes.
  • 4 grans d'all.
  • 1llesca de pa fregit.
  • Julivert.
  • Oli.
  • Vi ranci.

6 racions

Elaboració

Sofregir la carn, dins de l'olla exprés.
Afegir vi ranci i deixar que s'evapori.
Cobrir la carn d'aigua.
Tapar l'olla i deixar-ho coure 20 o 25 minuts des de que comença a bullir.
Tallar la ceba els alls i el julivert i fregir-ho tot en una cassola.
Triturar-ho tot afegint la llesca de pa i una mica de suc de coure la carn.
Posar a la cassola el que hem triturat i afegir la carn amb una mica de caldo i deixar-ho a foc lent uns 5 minuts.
Ja ho podem sevir.

45min

Notes

Es pot acompanyar amb patates xips.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2860 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: