Porc senglar a la caçadora
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per olla a pressió
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg de porc senglar.
- 2 cebes.
- 4 grans d'all.
- 1llesca de pa fregit.
- Julivert.
- Oli.
- Vi ranci.
6 racions
Elaboració
Sofregir la carn, dins de l'olla exprés.
Afegir vi ranci i deixar que s'evapori.
Cobrir la carn d'aigua.
Tapar l'olla i deixar-ho coure 20 o 25 minuts des de que comença a bullir.
Tallar la ceba els alls i el julivert i fregir-ho tot en una cassola.
Triturar-ho tot afegint la llesca de pa i una mica de suc de coure la carn.
Posar a la cassola el que hem triturat i afegir la carn amb una mica de caldo i deixar-ho a foc lent uns 5 minuts.
Ja ho podem sevir.
45min
Notes
Es pot acompanyar amb patates xips.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2754 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.