Patata freda

Ingredients

  • 1 1/2Kg de patates.
  • 4 ous durs.
  • 3 llaunes de tonyina.
  • 1/2 llauna de olives farcides d'anxova.
  • Oli d'oliva.
  • 2 grans d'all.
  • 1 ou.

4 racions

Utensilis

Cuina a vapor

Elaboració

Tallar les patates a daus.
Coure-les amb la cuina a vapor 50 minuts.
Deixar-les refredar.
Afegir els ous durs tallats a quadradets a les patates.
Després la tonyina i les olives farcides tallades.
Barregar-ho tot.
Fer alioli.
Afegir-lo a les patates.
Posar-ho a la nevera unes dues hores.
Quan està fred ja es pot servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3087 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: