Fideuà amb calamars i gambes

Ingredients

  • Fideus nº2
  • Cebes tendres.
  • Calamars.
  • Gambes.
  • Caldo de fideuà.
  • All i oli (oli de girasol)

4 racions

Utensilis

Paellera elèctrica.

Elaboració

Sofregir els fideua a mig foc.
Coure les gambes (poc temps).
Retirar els fideus.
Coure els calamars trossejats amb l'oli de les gambes.
Ratllar les cebes.
Sofregir la ceba.
Afegir els calamars i el caldo.
Afegir els fideus.
Que bullin 8 mts a foc fort.
Afegir les gambes.
Deixar reposar.
Fer l'allioli.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4652 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Montserrat, si va a les meves receptes podrà veure com fem la fideuà a la Costa Daurada, que també l'hi pot ser interesant. Rebi una salutació. Quim.
Montserrat Pamies Marti diu:
Moltes gràcies.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: