Vichyssoise (Crema de Porros)
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 porros grans.
- 1 ceba.
- 2 patates.
- Sal.
- Pebre blanc.
- 200 ml de llet o nata per cuinar.
- 1/2 de caldo o aigua.
- Oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Tallar els porros i rentar-los.
Sofregir la ceba a foc lent.
Afegir el porro tallat i cuinar 10 minuts.
Afegir la patata, el caldo, la sal i el pebre.
Coure 20 minuts.
Afegir la nata i deixar que bulli.
Treure-ho del foc.
Batre i deixar-ho refredar.
30min
Notes
Es pot acompanyat de crostons de pa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3182 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.