Vichyssoise (Crema de Porros)

Ingredients

  • 2 porros grans.
  • 1 ceba.
  • 2 patates.
  • Sal.
  • Pebre blanc.
  • 200 ml de llet o nata per cuinar.
  • 1/2 de caldo o aigua.
  • Oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Tallar els porros i rentar-los.
Sofregir la ceba a foc lent.
Afegir el porro tallat i cuinar 10 minuts.
Afegir la patata, el caldo, la sal i el pebre.
Coure 20 minuts.
Afegir la nata i deixar que bulli.
Treure-ho del foc.
Batre i deixar-ho refredar.

30min

Notes

Es pot acompanyat de crostons de pa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: