Arròs caldos amb sipia i galeres

Ingredients

  • 5 tasses d'arròs rodó
  • Sipia
  • 5 tasses de fumet de peix
  • 12 galeres
  • 2 tomàquets
  • Polpa de nyora
  • 4 alls
  • 0li d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Sofregir els alls i treure'ls.
Sofregir les galeres.
Tallem les sipies i posem la tomaca.
Afegim l'arròs una tassa per persona.
Afegim el fumet 5 cullerots per persona.
Quan l'arròs es cuit posar les galeres a damunt.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: