Fideus amb cloïsses

Ingredients

  • 750 g de fideus
  • 1 kg de cloïsses
  • 500 g de tomàquets
  • 1 ceba
  • 1 fulla de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal

6 racions

Elaboració

Rentar les cloïsses varies vegades; pelar i trinxar les cebes i els tomàquets.
Posar les cloïsses a una cassola amb aigua i sal, les pells de la ceba i la fulla de llorer; coure fins que s'obrin.
Treure les cloïsses i colar el caldo; i coure els fideus amb aquest caldo.
Escalfar en un altre cassola el oli i sofregir la ceba i els tomàquets.
Treure la closca de las cloïsses; escorre una mica els fideus.
Afegir les cloïsses i els fideus al sofregit i deixar bullir uns 2 minuts.
Servir amb una mica de caldo.

40min


Recepta de cuina de Fideus amb cloïsses

El plat acabat de fer.
per Montserrat Pamies Marti

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!