Coca de Ceba
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1k de cebes.
- 2 pebrots vermells.
- 2 cullerades de pebre vermell.
- 325 g de farina de blat.
- 100 ml d'oli d'oliva.
- 100 ml de cervesa
- Una mica de sal.
6 racions
Elaboració
Escalivar els pebrots.
Tallar la ceba amb juliana.
Fregir la ceba amb una mica de sal.
Posar la farina en un recipient i al mig fer lloc per la cervesa. l'oli i una mica de sal.
Remenar-ho fins que lligui.
Estirar la massa.
Posar farina i ho enrotllem al corró per poder-ho posar a la safata del forn.
Apaguem el foc de la ceba i afegim dues cullerades de pebre vermell.
Farcim la coca amb la ceba posant el pebrot pel damunt.
Coure al forn 30 o 35 minuts a 180º
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3621 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.