Calamar farcit de cranc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

2 racions

Elaboració

Esqueixem la carn del cranc i reservem l'aigua de conservació.
Talleu el xiitake i els saltem un moment abans d'incorporar-lo al farciment. Tallem les puntes de les fulles d'enciam a la juliana.
Emboliquem els calamars amb un drap per assecar-los.
Per fer la salsa:
En un cassó , hi afegim l'aigua de conservació del cranc i li fem arrencar el bull. Hi desfem la tinta de calamar. Desfem la farina de blat de moro en l'aigua de maceració dels xiitakes. Incorporem a la salsa un rajolinet d'aquesta barreja, fins a obtenir la textura adient.

Per acabar el plat:

En un bol, barregem la carn del cranc amb l'enciam i el xiitake i hi posem una mica de sal. Farcim els calamars amb aquesta barreja, i els cosim amb un escuradents. Passem la salsa per un colador. Marquem els calamars farcits i les potes de calamar 4 minuts per cada banda a la planxa i els salpebrem . Guarnim el plat amb una base de salsa i les fulles d’algues i hi posem els calamars al damunt.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se