Calamar farcit de cranc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Calamars d'entre 150 i 200 g cadascun
  • 1 Llauna petita de carn de cranc reial en conserva
  • Fulles d’algues en conserva
  • 1 Enciam vermell
  • 100 g de Xiitake fresc.
  • 1 Sobre de tinta de calamar.
  • 1 cc de farina de blat de moro
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negre mòlt.

2 racions

Elaboració

Esqueixem la carn del cranc i reservem l'aigua de conservació.
Talleu el xiitake i els saltem un moment abans d'incorporar-lo al farciment. Tallem les puntes de les fulles d'enciam a la juliana.
Emboliquem els calamars amb un drap per assecar-los.
Per fer la salsa:
En un cassó , hi afegim l'aigua de conservació del cranc i li fem arrencar el bull. Hi desfem la tinta de calamar. Desfem la farina de blat de moro en l'aigua de maceració dels xiitakes. Incorporem a la salsa un rajolinet d'aquesta barreja, fins a obtenir la textura adient.

Per acabar el plat:

En un bol, barregem la carn del cranc amb l'enciam i el xiitake i hi posem una mica de sal. Farcim els calamars amb aquesta barreja, i els cosim amb un escuradents. Passem la salsa per un colador. Marquem els calamars farcits i les potes de calamar 4 minuts per cada banda a la planxa i els salpebrem . Guarnim el plat amb una base de salsa i les fulles d’algues i hi posem els calamars al damunt.

45min


Recepta de cuina de Calamar farcit de cranc
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1306 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: