Tàrtar vegetarià

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem i tallem el cogombre, la pastanaga i el tomàquet, a daus com més petits millor. Ho reservem. En un bol remenem tots els ingredients anteriors amb la quinoa, menys l'ou i ho amanim amb vinagre d'arròs .

Per fer I’ou escalfat:

En un cassó hi posem aigua amb sal i vinagre. Quan bull hi tirem l'ou sense closca (com per fer un ou ferrat ). Quan queda quallat el treiem i el reservem.

Per acabar el plat:

En un plat, omplim un motlle amb la barreja anterior (menys l’ou) . Desmotllem i sobre hi posem l’ou escalfat. Al costat, la ruca I el paté de remolatxa (opcional). És un plat fred.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se