Fideuà senzilla i ràpida

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

En un pot bullim el fumet de peix. Agafem una paella, hi posem unes gotes d'oli i torrem els fideus. Cal tenir molta cura perquè es cremen amb facilitat, cal remoure constantment a un foc mig. Quan estiguin daurats els apartem , i en la mateixa paella continuem amb el sofregit següent.
En una paella, amb poc oli, fregim la sípia a trossets, després, hi tirem la ceba picada, quan comenci a daurar-se, el tomàquet (unes 5 cullerades soperes), ho remenem i deixem coure uns 10 minuts . Hi tirem els fideus i remenem i, immediatament, ho cobrim amb el fumet de peix. Deixem que coguin fins que estiguin tendres. Queden sucosos i preparats per anar al forn.
Posem els fideus en una safata de forn, i hi tirem les gambetes. Els tenim , en el forn gratinant a 180º, fins que es posin tesos (solen estar en 12-15 minuts). Mentre, es fan, preparem, opcionalment, un allioli. Que servim a part.
Ja es pot servir el plat.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se