Braons de porc al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla posem els braons, sal, uns grans de pebre, el farcellet d’herbes, la ceba picada i les pastanagues tallades a rodanxes. Ho cobrim amb aigua. Bullim els braons durant 50-60 minuts. A continuació, treiem i escorrem bé els braons i reservem el brou elaborat. En una safata de forn, hi posem una mica d’oli i els tomàquets partits.
Posem els colzes salpebrats i repartim els alls sense pelar però colpejats. Ho banyem tot amb el vi ranci, el brandi i hi posem l’altre farcellet d’herbes.
Enfornem a 200 º durant uns 20-25 minuts, els donem la volta, posem una mica de brou de la cocció, baixem el forn a 180 º i ho deixem 20-25 minuts més, fins que els colzes estiguin daurats.
Ja es pot servir el plat.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se