Fesols de Santa Pau amb salsitxes i bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem les salsitxes a rodanxes. En una paella, hi posem una mica d’oli i les salsitxes salpebrades, les saltegem uns 10 minuts màxim i les reservem. En la mateixa paella, saltem els bolets amb una mica de sal,uns 5 minuts, i els reservem. En un morter, hi posem els alls pelats amb una mica de julivert ben picat, i ho piquem tot bé. Hi afegim una mica del caldo de coure els fesols i ho acabem de picar perquè quedi molt fí. Ho passem per colador xinès i ho reservem. Per acabar, en una cassola, amb una mica d’oli, hi posem tots els ingredients: fesols, salsitxes, bolets i la picada d’all i julivert. Deixem coure un 15 minuts, hi ho anem remenant. Ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se