Panellets de pinyons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya - Tots Sants 1 novembre
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

13 racions

Elaboració

Posem a coure el moniato en una cassola amb aigua durant 20 minuts, a foc suau. La retirem i la deixem refredar. Pelem el moniato i el piquem en un bol fins que quedi com un puré. Hi afegim el sucre i la ratlladura de la pell de llimona i ho barregem (fins a fer una pasta per modelar amb la mà).
Per assecar la pasta, hi afegim el rovell d'ou i ho remenem bé. Hi incorporem l'ametlla mòlta i lliguem tots els ingredients.
Fem boletes amb la massa de moniato, la arrebossem amb els pinyons i les col•loquem en una placa de forn coberta amb paper de forn.
Preescalfem el forn i posem la safata al forn a 180 º C, durant 15 minuts. Els retirem i ja es poden servir.
Els ingredients són per 12-14 unitats.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se