Ànec amb taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Es fregeix l'ànec fet a trossos amb el bacon, el conyac i es deixa a foc lent duran una hora o hora i mitja, en una cassola de fang.
No oblideu tirar sal abans.
Amb una paella a part es pot fregir la ceba, junt amb la mongeta tendre i la pastanaga, també
feta a trossets.
En el moment que tots els ingredients estiguin ben fregits hi afegim el tomàquet barrejat, la sal i el suc de les taronges,de manera que tot quedi ben barrejat a la paella.
A continuacio passarem tot aquest sofregit pel turmix i el tirarem a la cassola amb l'ànec .
Hi afegirem unes quantes rodanxes de taronja per adornar i tot junt ho deixarem bullir un quart d'hora aproximadament.
Y a taula.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se