Ànec amb taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un ànec
  • Dues tires de " bacón" gruixudes
  • Dues copes de conyac
  • Una ceba
  • Dotze mongetes tendres
  • Sis taronges
  • Un pebrot petit
  • Tres tomàquets madurs
  • 1 pastanaga

6 racions

Elaboració

Es fregeix l'ànec fet a trossos amb el bacon, el conyac i es deixa a foc lent duran una hora o hora i mitja, en una cassola de fang.
No oblideu tirar sal abans.
Amb una paella a part es pot fregir la ceba, junt amb la mongeta tendre i la pastanaga, també
feta a trossets.
En el moment que tots els ingredients estiguin ben fregits hi afegim el tomàquet barrejat, la sal i el suc de les taronges,de manera que tot quedi ben barrejat a la paella.
A continuacio passarem tot aquest sofregit pel turmix i el tirarem a la cassola amb l'ànec .
Hi afegirem unes quantes rodanxes de taronja per adornar i tot junt ho deixarem bullir un quart d'hora aproximadament.
Y a taula.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4540 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: