Torró de gema cremada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grs. d'ametlles crues moltes
  • 8 rovells d'ou
  • 500 grs de sucre
  • 125 cc. d'aigua
  • Una mica de canyella en pols

Elaboració

Es prepara l'almibar a punt de bola fluixa.
Es remenen els rovells d'ou en un bol, s'hi va tiran l'almibar a poc a poc, batent amb una espatula,quan esta ben batut es torna a possar al foc en un cassò, es remena seguit fins que esta cuit; si tira l'ametlla ratllada, a poc a poc i sense deixa de remena.
Es torna a possar al foc i quan deix d'enganxar-se al cassò, jà esta a punt i es pot possar al motlle,s'escampa bè i si tira la canyella en pols per sobre (si es fa tamitzan-lo amb un colador fi queda mes ben repartit).
Quan esta jà sentat, s'hi tira el sucre i es crema amb el cremador.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: