Pinya amb nata

Ingredients

  • 1 pinya madura
  • 1/4 de kg de nous pelades
  • 1/2 kg de nata ben muntada
  • Uns trossets de fruita seca

6 racions

Elaboració

Primerament es talla la pinya per la meitat de llarg,tallant fins i tot les fulles que porta.
Desprès buidem la pinya fent trossets petits, que tornarem a posar a dins,juntament amb la nata,cal que aquesta cobreixi tota la pinya i es guarneix amb la fruita seca i les nous.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1674 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: