Pollastre a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre de 1,200 kgs tallat en 8 trossos
  • 2 cebes grosas a rodanxes
  • 3 pebrots verts i vermells tallats a tiras
  • 3 carabasons tallats a rodanxes
  • 4 tomaquets madurs pelats i tallats
  • Uns alls laminats
  • 200 grs. de xampinyons
  • 12 olivas verdes i negres sense pinyol
  • 150 grs. de pernil salat talladet
  • 1 cullaradeta d'all picat
  • 1/4 l. d'oli d'oliva
  • Pebre negre molt
  • Sal

4 racions

Elaboració

Amanirem el pollastre amb sal i pebre.
El fregim fins a enrosirlo, i el retirem.
Fregirem la ceba, els alls,els pebrots i els carbassons, en una casola de fang, amb l'oli de fregí el pollastre.
Remenarem de tant en tant,ho courem 10 o 12 minuts, afagirem els xampinyons, el pernil i el tomaquet, deixan-lo 10 minuts mes.
Posarem el pollastre a la casola, cubrin-lo amb la salsa.
Tapar la casola i ho deixarem coure 25 minuts a foc lent.
Posarem las olivas i servim.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2178 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: