Peus de porc

Ingredients

  • 6 peus de porc partits en quatre trossos cada un
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 2 tomà quets madurs
  • 3 grans d'all
  • 1 bitxo
  • 1 copa de vi blanc
  • Ametlles torrades
  • Farina
  • Julivert
  • Sal

6 racions

Elaboració

Es couen bé els peus durant una hora u hora i mitja amb aigua i la sal (45 minuts en olla a pressió).
Fem un sofregit de ceba, els alls, pastanagues i els tomàquets, quan esta cuit si posen les ametlles, el julivert, el bitxo, la farina es remene uns moments i si tira el vi, es redueix i es passa per el turmix, per fer la salsa.
Escorrem els peus i guardem una mica de brou.
Ho posem tot a una cassola de fang i deixem que faci xup-xup durant mitja hora.
Si ho volem com a plat únic hi afegirem patates i uns quants pèsols.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: