Peus de porc

Ingredients

  • 6 peus de porc partits en quatre trossos cada un
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 2 tomà quets madurs
  • 3 grans d'all
  • 1 bitxo
  • 1 copa de vi blanc
  • Ametlles torrades
  • Farina
  • Julivert
  • Sal

6 racions

Elaboració

Es couen bé els peus durant una hora u hora i mitja amb aigua i la sal (45 minuts en olla a pressió).
Fem un sofregit de ceba, els alls, pastanagues i els tomàquets, quan esta cuit si posen les ametlles, el julivert, el bitxo, la farina es remene uns moments i si tira el vi, es redueix i es passa per el turmix, per fer la salsa.
Escorrem els peus i guardem una mica de brou.
Ho posem tot a una cassola de fang i deixem que faci xup-xup durant mitja hora.
Si ho volem com a plat únic hi afegirem patates i uns quants pèsols.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8229 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: