Oca amb peres

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una oca de 4kgs.
  • 3 peres fortes per persona
  • 1 ceba grossa picada
  • 2 grans d'all (un tambe picat)
  • 15 ametlles torrades
  • 2 carquinyolis
  • 1 galeta maria
  • 100 grs. de llard
  • 1 dl. d'oli d'oliva
  • 30grs. de farina
  • Dues cullerades de vinagre de vi
  • Brou de carn
  • Julivert
  • Pebre negre molt
  • Sal

12 racions

Elaboració

Un cop neta l'au es divideix a trossos i es salpebre.
Agafeu una cassola de fang i poseu-la al foc amb el llar i l'oli,quan esta ben calent tireu-hi els trossos d'oca i fregiu-los fins que estiguin daurats.
Aleshores s'escorren del greix i es conserven en calent.
Separeu part del greix i guardeu-lo.
Al que queda a la cassola,si posa la ceba i l'all picats,quan s'enroseix,afegim la farina es deix coure una mica,afegint tot seguit el brou calent, de manera que quedi una salsa fina, on si posen els trossos d'oca fregits,que la salsa els cobreixi totalment.
Deixeu coure a foc lent i amb la cassola tapada,una hora o fins que sigui cuita.
Un cop pelades les peres, es posen a un colador dins una olla, i es fan bullir durant 3 minuts, despres es refreden rapidament,s'escorren es pasen per farina i es fregei-xen fins enrosirles.
Quan l'oca estigui casi cuita, si afegei-xen les peres i la picada (l'all senser,una mica de sal,julivert,les ametlles, els carquinyolis i la galeta)quan estigui ben fi es desfa amb el vinagre i salsade l'oca.
Rectifiqueu de sal,continuan la coccio a foc lent.La salsa ha de quedar ben reduida.

3h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4884 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: