Peres al vi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 5 dl de vi negre, el suc d'una taronja, 75 g de sucre moreno, 2 branques de canyella partides per la mitat, 1 culleradeta de cardamo en pols, 2 clavells, 1 anis estrellat, 4 peres (per exemple, Gute Luise) tallades a la meitat i sense llavors i 2 bosses de hagebuttentee (te de rosa mosqueta)

4 racions

Elaboració

Barrejar tots els ingredients, amb el vi, i l'anís estrellat en un casso.
Afegeix les peres, i porta a ebullició.
Redueix el foc a baix.
Tapa les peres i coure amb calor suau, durant uns 20 minuts.
Aparteu el casso, afegir les bosses de te, i deixa refredar les peres en el líquid.
Traieu les peres i retirar les bosses de te,
Deixeu reduir el líquid restant fin que espesi una mica, coleu i retireu el casso a un costat.
Servir les peres amb gelat i ruixar amb la salsa del casso

Notes

Aquest postre es pot fer tambe amb prunes seques amb pinyol


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

745 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!