Peres al vi
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 dl de vi negre, el suc d'una taronja, 75 g de sucre moreno, 2 branques de canyella partides per la mitat, 1 culleradeta de cardamo en pols, 2 clavells, 1 anis estrellat, 4 peres (per exemple, Gute Luise) tallades a la meitat i sense llavors i 2 bosses de hagebuttentee (te de rosa mosqueta)
4 racions
Elaboració
Barrejar tots els ingredients, amb el vi, i l'anís estrellat en un casso.
Afegeix les peres, i porta a ebullició.
Redueix el foc a baix.
Tapa les peres i coure amb calor suau, durant uns 20 minuts.
Aparteu el casso, afegir les bosses de te, i deixa refredar les peres en el líquid.
Traieu les peres i retirar les bosses de te,
Deixeu reduir el líquid restant fin que espesi una mica, coleu i retireu el casso a un costat.
Servir les peres amb gelat i ruixar amb la salsa del casso
Notes
Aquest postre es pot fer tambe amb prunes seques amb pinyol
Etiquetes: Peres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2515 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.