Peres amb vi

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1k de peres banquilla o conference 225 g de sucre
  • 1 l de vi negre de bona qualitat
  • La pell d'una llimona (només la part grossa)
  • Una branca de canyella

6 racions

Elaboració

Peleu les peres deixat-lis la cua.
Poseu un cassó al foc amb el vi negre, les peres, el sucre, la pell de la llimona i la branca de canyella.
Feu que arrenqui el bull i deixeu-lo coure lentamet fins que les peres siguin toves: 25 minuts aproximadament.
Una vegada cuites, retireu-les de la cocció fins que l'alcohol del vi s'hagi evaporat del tot i el suc tingui una certa densitat de xarop.
Apagueu el foc, incorporeu-li de nou les peres i deixeu-les refredar.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1612 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Submarí a la Mar Bella diu:
Aquesta recepta és deliciosa. Quan la faig serveixo dues peres i una bola de gelat de vainilla.
Dolça diu:
Molt bona, jo també ho faig amb préssecs!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: