Peres amb vi
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Típica de: Espanya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1k de peres banquilla o conference 225 g de sucre
- 1 l de vi negre de bona qualitat
- La pell d'una llimona (només la part grossa)
- Una branca de canyella
6 racions
Elaboració
Peleu les peres deixat-lis la cua.
Poseu un cassó al foc amb el vi negre, les peres, el sucre, la pell de la llimona i la branca de canyella.
Feu que arrenqui el bull i deixeu-lo coure lentamet fins que les peres siguin toves: 25 minuts aproximadament.
Una vegada cuites, retireu-les de la cocció fins que l'alcohol del vi s'hagi evaporat del tot i el suc tingui una certa densitat de xarop.
Apagueu el foc, incorporeu-li de nou les peres i deixeu-les refredar.
45min
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2658 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.